Intrebari Frecvente

Aici vei gasi o gama vasta de produse pentru ingrijire corporala, ingrijirea parului si ingrijire faciala si de igiena zilnica, atent obtinute din uleiuri pretioase si ingrediente provenite din culturi 100% BIO, certificate ECOCERT.  Nici unul din produsele noastre nu contine parabeni, coloranti artificiali sau stabilizatori chimici!

Mai jos vei gasi cele mai frecvente intrebari din partea clientilor. Noi ti-am venit in ajutor cu un raspuns. Daca vrei sa afli si mai multe, nu ezita sa ne contactezi.

As dori sa cumpar un produs care nu exista in stoc. Ce fac?

Te rog sa ne contactezi la adresa de email: comenzi@scharmenbiocosmetics.ro sau poti sa ne suni pentru a te indruma.

Pot sa trimit un produs la alta adresa?

Bineinteles. Pentru asta, comanda dumneavoastra trebuie sa indeplineasca doua conditii: specifica numele si adresa destinatarului si modalitatea de plata sa fie cardul sau ordin de plata bancar. Livrarea se va face dupa ce avem dovada platii in banca.

Exista o limita minima a comenzii?

Nu. Scharmen Bio Cosmetics nu doreste sa iti impuna sa cumperi doar pentru a atinge pragul minim de comanda. Ce e mai bun pentru tine.

Pot folosi exfoliantul pentru curatarea fetei si pe corp?

Fara nici o bariera! Produsul este bio si nici un ingredient nu va dauna daca il veti folosi si pe corp.

Unele produse contin si parfum. Care este actiunea acestui ingredient asupra pielii?

Termenul „parfum“ de pe etichetele noastre indica faptul că s-a folosit parfum natural extras din plante sau chiar, in cantitate foarte mica, uleiuri esenţiale si nu dauneaza pielii.

Unde găsesc magazine Scharmen Bio Cosmetics?

Vindem online si cat de curand dorim sa ne deschidem si un magazin, insa aceasta va fi anuntat pe site.

Despre Reciclare. Ce trebuie sa fac?

Ne bucuram ca te preocupa acest gand. Daca doresti sa mai achizitionezi produse de la noi, nu arunca recipientul: trimite-l la noi si te vom rasplati: iti oferim posibilitatea sa, fie alegi sa iti scadem pretul recipientului din pretul produsului, fie poti opta pentru aplicarea unei reduceri de 5% din noua comanda.